Kiho työnhallinta vastaa Espoon KTK:n tarpeisiin

Kiho työnhallintajärjestelmä voidaan räätälöidä tarkalleen asiakkaan tarpeita vastaavaksi. Espoon KTK on  pääkaupunkiseudun kuljetus- ja logistiikka-alan johtava toimija ja Kiho-järjestelmän tyytyväinen käyttäjä. Sen toimialaan kuuluu monipuolisesti mm. kuljetus-, jakelu-, maansiirto- ja konepalveluita.

Espoon KTK:n käyttämät Kihon palvelut:

Kiho työnhallintajärjestelmä voidaan räätälöidä tarkalleen asiakkaan tarpeita vastaavaksi. Sovelluksen päivittäinen käyttö on vaivatonta kuorma-autossakin.

Kiho työnhallintajärjestelmä voidaan räätälöidä tarkalleen asiakkaan tarpeita vastaavaksi. Sovelluksen päivittäinen käyttö on vaivatonta kuorma-autossakin.

Työnhallintajärjestelmä ajojen digitaaliseen seurantaan

Urakkasopimus Espoon kaupungin kanssa edellytti Espoon KTK:lta ajosuoritusten digitaalista kirjaamista ja raportointia asiakkaan haluamalla tarkkuudella. Kiho työnhalllintajärjestelmä räätälöitiin täyttämään nämä tarpeet. Käyttöönotto järjestelmän tilauksesta valmiiseen pakettiin kesti kaksi kuukautta, mukaanlukien tarvittavat muutokset ja parannukset käyttöliittymään. Raportointi kaupungille on järjestelmän myötä täysin automatisoitu. Natiivi ja vakaa android-sovellus toimii tablettitietokoneissa, ja sen käyttäminen on kuljettajille helppoa: heidän tarvitsee vain kirjautua sisään järjestelmään ja aloittaa tehtävien kirjaaminen. Käyttöliittymän suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota siihen, että sovelluksen päivittäinen käyttö on vaivatonta kuorma-autossa. Voimme ylpeinä todeta, että Kiho työnhallintajärjestelmä on valovuosia kilpailijoitaan edellä.

Räätälöity työnhallinta jouhevasti käyttöön

Tarvitsimme digitaalisen tiedonkeruujärjestelmän kirjaamaan ja raportoimaan tilaajan vaatimat suoritetiedot halutulla tavalla ja tarkkuudella. Kiho tarttui haasteeseen ja toimitti meille tarpeittemme mukaan räätälöidyn ohjelman. Työnhallintajärjestelmän käyttöönotto on sujunut jopa yllättävänkin hyvin ja kuljettajat ovat ottaneet sen erittäin positiivisesti vastaan. Yhteistyö Kihon kanssa on sujunut mainiosti ja jatkoakin siihen on kehitteillä, nimittäin ajojärjestelyohjelman käyttöönotto ja ohjelman hyödyntäminen laskutuksessa.

www.espoonktk.fi

Tags:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Open chat
1
Laita viestiä!
Hei!
Laita viestiä, vastaamme myös WhatsApp:illa!