Kiho Työajanseuranta Aatsin Kone Oy:llä

“Aatsin Kone tekee koneellista puunkorjuuta, taimikon hoitoja ja sitten maanmuokkauksia plus vielä lavetilla maantiesiirtoja koneille. Kihon käyttö on muokannut meidän firman arkea kyllä yllättävän paljon. Ei ole tarvinnut enää lippu-lappuja tuntiseurannassa käyttää, se tulee automaattisesti sähköisesti. Nähdään kaikki koneiden ja autojen sijainnit kartalla.

En tiedä onko se se savolainen lupsakkuus vai mistä se on periytynyt. Oikein jees, kaikki sujuu. Jos on ongelmia niin vastataan, jopa joskus virka-ajan ulkopuolellakin. Työntekijöillähän oli ensin ihan hirveä tekniikkakapina. Sit kun ne oli pari viikkoa opetellut sen käyttöä niin ei kukaan ainakaan ole kaivannut enää esimerkiksi paperista tuntilistaa takaisin Yllättävän myönteinen vastaanotto on sitten kuitenkin ollut.

Pojat kun on täyttänyt sen sähköisen tuntilappunsa niin mä vaan katson läpi ja hyväksyn että ne on niinkuin pitää. Sitten siirretään data sinne Netvisorin puolelle, siellä meidän tilitoimisto hoitaa palkanmaksut. Eli jälleen kerran yrittäjältä on vapautettu aikaa siihen oikeaan työhön.”

Topi Seppälä, Aatsin Kone Oy

Katso myös muut referenssimme

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.