Kiho-palvelu opintojen tukena Jämsän ammattiopistossa

Kiho-palvelun tuottama paikka- ja tilatieto tekee kuljetusalan ja metsäkonealan opiskelusta tehokkaampaa ja turvallisempaa Jämsän ammattiopistossa. Jämsän ammattiopisto on monialainen oppilaitos, joka tarjoaa monipuolista ammatillista nuoriso- ja aikuiskoulutusta useilla osaamisaloilla. Opiskelijoita on nuorisolinjoilla 1200 ja aikuiskoulutuksessa 2000.

Opintosuoritusten seuranta helpompaa Kiho-palvelun ansiosta

Jämsän ammattiopistossa seurataan sekä kuljetus- että työkonekaluston käyttöä Kiho-palvelun avulla. Ajoneuvojen seuranta nopeuttaa muuttuvien työtehtävien organisointia, kun kaluston sijainti on helposti nähtävillä. Huoltokirjanpito auttaa seuraamaan ja ennakoimaan vaihtelevassa käytössä olevien ajoneuvojen huollontarvetta. Oppilaskohtaiset tunnistenapit keräävät tietoa opiskelijoiden ajosuorituksista, esimerkiksi kuorma-auton ajokilometreistä tai työkoneiden käyttötunneista. Tämä tuottaa opiskelijalle selkeän suoritushistorian, josta voi myös olla hyötyä työnhaussa.

Paikka- ja tilatieto on myös turvallisuustekijä

Kiho-palvelu mahdollistaa monipuolisen raportoinnin oppilaitoksen kuljetuskaluston käytöstä. Ajoneuvo- ja kuljettajakohtaiset historiatiedot kertovat, missä ja kenen käytössä ajoneuvo on ollut liikkeellä. Tämä vaikuttaa sekä henkilökunnan että opiskelijoiden ajokäyttäytymiseen. Tyhjäkäyntitilastot, resurssien käytön ja ajoneuvojen käyttöasteiden seuraaminen ohjaavat taloudellisempaan ja tehokkaampaan työskentelyyn. Opiskelijoiden suorittaessa itsenäisiä asiakastöitä selkeä paikka- ja tilatieto on olennainen turvallisuustekijä.

Haluatko kuulla kuinka Kiho helpottaisi sinunkin liiketoimintaasi? Ota yhteyttä!


 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.