Kiho Koulukuljetus käyttöön Vainion liikenteellä

Kiho Koulukuljetus käyttöön Vainion liikenteellä

Vainion liikenne ajaa Salon kaupungin alueella 70 lenkkiä päivässä 11 pikkubussin voimin. Reittien ääripäiden välillä saattaa olla etäisyyttä jopa 60 kilometriä ja muutokset ovat päivittäisiä, Ari Heinonen Vainion Liikenteeltä kertoo.

Vainion liikenteellä on ollut jo aiemmin käytössä Kiho Telematiikka -ajoneuvoseuranta, joten yhteistyötä oli luonnollista jatkaa myös koululaiskuljetusten saralla. Helppokäyttöinen toimintamalli koululaiskuljetusten organisointiin syntyi yhteistyössä Salon kaupungin, Vainion liikenteen ja Kihon kanssa.

Helposti tabletilla

Kuljetusten reitit, kellonajat ja haettavat oppilaat päivittyvät helposti kuljettajalla olevaan tablettiin, jolloin kuljettajalla on koko ajan ajantasainen tieto. Tabletilta on helppo ja nopea kuitata lapset kyytiin ja kyydistä pois. Toiminto tuo mielenrauhaa vanhemmille, jotka voivat seurata kännykkään tekstiviestillä tulevasta linkistä milloin lapsi on noussut kyytiin ja kyydistä pois. Vanhemmat saavat myös tiedon noutoajasta tekstiviestillä. Myös turhat ajot jäävät pois kun järjestelmä reitittää ajot kyytiin haettavien oppilaiden mukaan.

Lue koko juttu tästä: Vainionliikenne ja Kiho

Järjestelmän käyttöönotto on vaivatonta ja onnistuu vaikka yrityksellä ei ole ollut aiemmin Kiho-palvelua käytössä. 

Ota yhteyttä!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.