Kiho Kalusto

 

#ajoneuvot

#työkalut

Ota kalusto kunnolla haltuun

Ajoneuvojen käytön optimointi ilman tarkkaa dataa on vaikeaa. 

Kadoksissa oleva kalusto seisauttaa sujuvankin työmaan. 

Kihon avulla voit optimoida ajoneuvojesi käytön ja huolehtia kalustostasi paremmin. 

Kotimainen kalustonhallintajärjestelmä tehostaa kilpailuetuasi

Kiho Kalusto -järjestelmän ominaisuudet ovat markkinoiden kehittyneimpiä. Niiden ansiosta voit:

 

  • seurata, raportoida ja hallinnoida kalustoasi
  • nähdä koko kaluston sijainnit ja reitit kartalta
  • kehittää hyvää ajotapaa ja ajon taloudellisuutta reaaliajassa
  • poistaa tyhjäkäynnin, unohtuneet merkinnät ja hukkatunnit
  • tehostaa laskutustasi

 

Kalustonhallintaohjelmistomme soveltuu niin pienkalustolle, ajoneuvoille ja työkoneille – porakoneista metsätyökoneisiin. Räätälöimme palvelumme yrityksellesi sopivaksi. Lisäominaisuuksien avulla voimme optimoida kalustonhallintasi entistä kilpailukykyisemmäksi.

Paikallisliikenteessä on erittäin tärkeää tietää, missä autot ovat. Seurannan avulla tiedämme, mitä vara-autojärjestelyjä tai muita joudumme tekemään. Jos tulee jotain ongelmia, niin osaamme reagoida niihin oikein.”

Wille Mäkelä, Hyvinkään Liikenne Oy

Paikallisliikenteessä on erittäin tärkeää tietää, missä autot ovat. Seurannan avulla tiedämme, mitä vara-autojärjestelyjä tai muita joudumme tekemään. Jos tulee jotain ongelmia, niin osaamme reagoida niihin oikein.”

Wille Mäkelä, Hyvinkään Liikenne Oy

Tehosta kilpailuetuasi kalustonhallinnan avulla

Kiho Kalusto helpottaa sekä yrityksen johdon että työntekijöiden työtä. Voit unohtaa paperilappujen ja -listojen keräämisen kalustosi käyttäjiltä, sillä kalustonhallinta säilyttää tiedot automaattisesti oikeassa paikassa. Yksi järjestelmä riittää koko liiketoiminnan ohjaamiseen. Tiesithän myös, että datasi on aina turvassa ja noudatamme äärimmäisen tarkkaa tietoturvaa.

 

Koska palvelussamme ajoneuvon paikannus ja laskutus ovat samassa järjestelmässä, työntekijäsi voivat tehdä tarvittavat merkkaukset parilla klikkauksella samaan järjestelmään. Inhimillisten virheiden ja unohdusten määrä vähenee, ja voit varmistua siitä, että mikään työ ei jää epähuomiossa laskuttamatta.

 

Kun yhdistämme kalustonhallinnan Kihon laskutusominaisuuden kanssa, voit laskuttaa automaattisesti kullakin ajoneuvolla ajetut kilometrit ja käyttötunnit. Järjestelmä varmistaa että kaikki työ tulee laskutettua. Näin ollen et hukkaa kalustosi laskutettavaa työtä, ja voit parantaa sekä tulostasi että kilpailuetuasi.

Koneet, tuotanto-ajoneuvot

 

Työkalut, peräkärryt