Mobiilisovelluksen kehitys | Fuelk Oy

Kiho Fuelk

Yhdessä kehitetty mobiilisovellus asiakkaiden käyttöön

Fuelk Oy tarjoaa metsäkone- ja maansiirtoyrittäjille palvelun, jonka avulla voi tilata polttoainetta suoraan koneen käyttöpaikalle. Fuelk toimittaa asiakkailleen patterikäyttöisillä paikantimilla varustettuja säiliöitä, jotka säiliöauto käy tankkaamassa. Tilaaminen tapahtuu Kiho Platform liiketoiminta-alustaan perustuvalla Fuelk-mobiilisovelluksella, joka on räätälöity Kihon ja Fuelkin yhteistyönä.

– Tuomme polttoainetta sinne, missä työkoneet ovat. Kenenkään ei tarvitse enää käydä erikseen hakemassa sitä. Tarvitsimme tätä varten toimivan teknologian. Kiho on ollut ratkaiseva komponentti tässä, kertoo Fuelkin toimitusjohtaja Michael Holm.

”Kiholla on hyvää ja leppoista porukkaa”

Suurin Kihon teknologian tuoma hyöty Fuelkille on ajansäästö. Holm painottaa oman ajan arvostamisen tärkeyttä, jota jokaisen olisi hyvä miettiä. Hän uskoo, että Kihon tuotteista on varmasti apua ja hyötyä jokaiselle, joka omistaa liikkuvaa kalustoa.

– Aikaa säästyy huikeasti. Säästyneen ajan voi käyttää joko vapaa-aikana tai siihen, että koneet laskuttaa, Holm kertoo.

– Kiholla on hyvää ja leppoista porukkaa, jonka kanssa on mukava tehdä töitä. Asiakaspalvelu on ystävällistä, ja reagointinopeus kiitettävä, Holm kuvailee.

Haluatko kuulla kuinka Kiho helpottaisi sinunkin liiketoimintaasi? Ota yhteyttä!


 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.