Kiho ajopäiväkirja helpottaa Helena Riihituvan arkea

Kihon Ajopäiväkirja sekä työajanseuranta helpottavat kiireisen Helena Riihituvan arkea. Helena toimii juontajana, mainos- ja valokuvamallina sekä pr-edustajana. Erilaiset tapahtumat ja tilaisuudet työllistävät eri puolella Suomea, ja kilometrit taittuvat usein auton ratissa.

Automaattinen ajopäiväkirja – vähemmän paperitöitä

Helena Riihituvan työviikosta iso osa kuluu tien päällä: matkalla kuvauksiin, tapahtumiin, juontokeikoille – ja niistä takaisin. Työmatkojen raportointiin ei hänen sen sijaan tarvitse aikaansa käyttää, siitä pitää huolen Kihon ajopäiväkirja. Se tallentaa ajotiedot automaattisesti GPS-paikantimen avulla kiho.fi -verkkopalveluun. ”Yllätyin miten helppoa palvelun käyttöönotto oli”, Helena kertoo. ”Asentaminen hoitui käden käänteessä.” Paikannuslaitteen asentamisen jälkeen kirjaukset ovat tarkasteltavissa ja muokattavissa verkkopalvelussa. Palvelun ansiosta ajopäiväkirjan tiedot pysyvät tallessa ja järjestyksessä, ja ne on helppo toimittaa verottajalle selkeänä listauksena.

Mobiili työajanseuranta – vaivatonta vauhdissakin

Monipuolisia keikkatöitä tekevän Helenan työajanseuranta voisi olla varsin vaivalloista ilman Kihon joustavaa palvelua. Helppokäyttöinen mobiilisovellus ja GPS-paikantimen tallentama tieto mahdollistavat vaivattoman ja nopean työajan kirjaamisen. ”MobiiliKihon avulla saan nyt tallennettua tiedot tehdystä työstä muutamalla klikkauksella.” Ajopäiväkirjan automatiikka sekä mobiili työajanseuranta helpottavat kiireisen Helenan arkea sekä vähentävät paperityön määrää.

Haluatko kuulla kuinka Kiho helpottaisi sinunkin liiketoimintaasi? Ota yhteyttä!


No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.