Kenttätyön hallinta

Tieto on siitä jännä juttu, että se ei aina kulje. Paitsi Kiholla.
Ota yhteyttä
Tehtävät
Lomakkeet
Laskutus
Kiinteistönhoidon toiminnanohjaus

Liikkumaan luotua kenttätyön hallintaa tekijöille

Ennen oli paperihommat puuta ja tekijät rautaa. Ja liikkuvassa työssä liikaa liikkuvia osia. Niin on vieläkin. Kiholla hallinnoit hommia helposti, olit sitten konttorilla tai kaivurin kyydissä. Heitä hyvästit paperinpyörittelylle ja keskity tietojen kalastelun sijaan helpompaan saaliseen.

Kenttätyön hallinta

Kuopiossa kehitetty Kiho on tekijöiden tarpeisiin tehty. Paikkatietoon perustuva palvelumme kertoo kentän kuulumiset kerralla ja tekee työstä tuottavampaa. Kiholla hallitset kenttätyösi kaikki kiemurat suunnittelusta raportointiin ja tekijöiden tunneista laskutukseen.
Kiho kulkee kätevästi mukana myös mobiilissa, ja sen avulla hallinnoit hommia helposti kentällä ja konttorilla. Sovelluksessa näet tekijöittesi ja työmaittesi tilanteet reaaliajassa ja pysyt kärryillä kokonaisuudesta. Kihon siirtää tiedon saumattomasti työmailta toimistolle. Se poistaa sinulta loputtoman paperinpläräyksen ja tietojen sijaan voit kalastella helpompaa saalista.
Tekijöilläsi puolestaan pysyy hommat hanskassa ja työ on tehokkaampaa, kun tehtävälista kulkee kännykässä. Helpoimmillaan tehtävän suorittaminen kentällä vaatii vain kolme klikkausta, laskutukseen siirto konttorilla vain kaksi. Lupaamme että työntekijäsi oppivat käyttämään Kihoa alle puolessa tunnissa ja jos paniikki iskee, olemme pelkän puhelinsoiton päässä.
Meilläkin on työntekijöitä ikähaitarilla 20-vuotiaasta 60-vuotiaaseen. Siellä on monenlaista käyttäjää, käytännön ihmistä, jotka ei ole niitä huippuja käyttämään nykyaikaista tekniikkaa, mutta tätä järjestelmää ovat oppineet hyvin käyttämään. Suosittelen sitä ihan samalla lailla yksittäiselle yrittäjälle, kun isommille yrityksille, koska se muokkaantuu käyttäjän tarpeiden mukaan.
Jani Sihvonen, toimitusjohtaja, Puuppolan Konepalvelu Oy
Katso kaikki referenssimme

Hyödyt yrityksen johdolle

Voit kehittää yrityksesi kannattavuutta kun näet reaaliaikaisesti paljonko työaikaa kuluu mihinkin työtehtävään, millekin asiakkaalle, työmaalle tai kustannuspaikalle.
Voit automatisoida laskutustietojen koostamista ja poistaa näin manuaalisia työvaiheita.

Hyödyt työnjohdolle

Näet reaaliaikaisesti työtehtävien tilan ja kuka tekee mitäkin.
Suoritettujen tehtävien ajankohdat, tiedot ja kuvat säilyvät tallessa.
Kun tilanne elää, voit reagoida reaaliaikaisen tiedon valossa.

Hyödyt työntekijälle

Oma työlista ja kaikki töiden suorittamiseen tarvittavat tiedot, kuten sijainnit, reitit, tuotteet ja ohjeet kulkevat mobiililaitteessa mukana.
Saat mobiililaitteeseen ilmoitukset uusista työtehtävistä, kaikki työt tulevat yhtä kanavaa pitkin.

Tutustu palvelun osioihin tarkemmin

TehtävätLomakkeetLaskutus

Näin varmistamme, että yrityksesi onnistuu Kiho-palvelun käyttöönotossa

Olemme panostaneet käyttöönottoprosessin ja tehneet siitä yrityksellesi mahdollisimman vaivattoman.
Lue lisää

Ota yhteyttä

Kihon palveluita käyttää jo yli 1000 yritystä. Jätä yhteystietosi niin asiantuntijamme ottaa sinuunkin yhteyttä!linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram