Kirjaudu

Ihmisiä valmentamalla ja tsemppaamalla tehdään isoja asioita

Myyntijohtaja Joni Louhivaara liittyi Kihon vahvuuteen elokuussa 2020. Aiemmalla työurallaan Joni on ehtinyt jo tehdä monenlaista työtä turvallisuus- ja kiinteistöalalla myynnin, asiakkuuksien, liiketoiminnan kehittämisen ja esimiestyön parissa. Kokemusta kehittämisestä ja ihmisten johtamisesta on kertynyt jo roppakaupalla. Jonille työpaikan ilmapiirillä ja arvomaailmalla on suuri merkitys.

“Tuntui heti alusta saakka, että Kihon arvomaailma sopii mun omiin arvoihin ja työnteon tapaan. Kiho on yritys, jossa katsotaan vahvasti tulevaisuuteen ja ajatellaan tosi isosti. Täällä panostetaan yrityskulttuuriin ja ihmisiin.”

Uusi myyntijohtaja on niin sanotusti tarttunut heti härkää sarvista ja ryhtynyt kehitystyöhön.

“Kiholla on hyvä asiakaslähtöinen myyntikulttuuri ja tavoitteet kunnossa. Olemme näin alkuun ryhtyneet kehittämään asiakastyön prosessia ja strategiaa systemaattisempaan suuntaan. Teemme nykyaikaista myyntityötä ja ratkomme asiakkaidemme ongelmia heidän toivomissaan kanavissa.”

Täällä saan olla aallonharjalla ja ajatella isosti muiden kanssa

Jonilla on aiempaa kokemusta järjestelmäuudistusten läpiviennistä ja jalkauttamisesta organisaatioon. Teknologia-alalla hän ei kuitenkaan ole aiemmin työskennellyt. Teknologian mahdollisuudet ovat aina kiinnostaneet Jonia.

“Teknologiassa minua kiinnostaa mahdollisuus tehdä asiat paremmin ja fiksummin. Me tarjoamme asiakkaillemme digitalisaatiota ja helpompaa tapaa tehdä työtä, ei niinkään itse teknologiaa. Autamme asiakkaita parantamaan kilpailukykyään ja tuottavuuttaan teknologian avulla. Se on väline tehdä työstä parempaa ja tuottavampaa. Kun antaa itsestään paljon niin silloin myös saa paljon.”

Joni on jo yli kymmenen vuoden ajan toiminut eri kokoisten tiimien esimiestehtävissä. Isoin tiimi on koostunut 150 työntekijästä, ja pienin alle kymmenestä.

“Pidän kovasti esimiestyöstä, sillä siinä ei tule koskaan valmiiksi. Tavallaan on ikuinen raakile, kun aina on uutta opittavaa ja kehittymisen paikkoja. Esimiehenä mun tärkein tehtävä on kannustaa ja auttaa muita onnistumaan työssään. Se tuo itsellekin työniloa, kun työntekijät onnistuvat ja saavuttavat tavoitteitaan.”

Ihmisläheisyys on kaiken tekemisen keskiössä.

“Olen loputtoman kiinnostunut kaikenlaisista ihmisistä. Mun mielestä ihminen on aina asioiden keskiössä. Olen vahvasti sitä mieltä, että ihmisiä valmentamalla ja kannustamalla voi tehdä isoja asioita. Meillä on tosi mahtava yhteishenki, yhteiset tavoitteet ja välineet kunnossa.”

Musiikkinörtti ja urheiluhullu samassa paketissa

Jonille urheilu on aina ollut tärkeää. Se tuo mukavaa vaihtelua työn arkeen ja pitää mielen hyvässä vireessä. Hiljattain alkanut juoksuprojekti on jo hyvässä vauhdissa.

“Olen urheillut ihan pienestä saakka. Aiemmin kamppailulajit olivat minun juttu, mutta jouduin luopumaan niistä loukkaantumisten takia. Nykyään käyn kuntosalilla. Olen aloittanut juoksuharrastuksen, joka on yhtä aikaa kamalaa ja kivaa. Ehkä minusta tulee kestävyysurheilija!”

Musiikki ja kirjallisuus ovat niin ikään myyntijohtajan sydäntä lähellä.

“Kuntosalilla kuuntelen usein äänikirjoja, se on hirveän rentouttavaa. Musiikki on myös mun juttu, olen suorastaan musiikkinörtti. Olen soittanut monenlaisissa bändeissä ja hyvin tehnyt erilaista musiikkia black metalista hiphopiin. Kirjojen, romaanien ja elämänkertojen lukeminen avaavat omaa maailmankatsomusta ja kykyä ymmärtää erilaisia ihmisiä. Siitähän tässä on kysymys – että ymmärretään, kuunnellaan ja autetaan toisia.”

Ota yhteyttä

Kihon palveluita käyttää jo yli 1000 yritystä. Jätä yhteystietosi niin asiantuntijamme ottaa sinuunkin yhteyttä!pencilmagic-wandenvelopecar linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram