Kirjaudu

Huolto- ja katsastusmuistutukset

Huolto-ohjelmat

Huolto-ohjelmat mahdollistavat helpon ja automaattisen tavan huoltojen hallintaan. Kullekin huolto-ohjelmalle voidaan määrittää matka- tai käyttöaika- tai aikaväli, jonka jälkeen huolto on ajankohtainen. Kukin huolto-ohjelma voidaan kohdistaa useille kalustoyksiköille, eli ajoneuvoille ja koneille, jolloin suurenkin kaluston huoltojen ylläpito on vaivatonta.

Avoimet huollot

Huolto-ohjelmien mukaisten huoltojen lisäksi kalustoyksikölle voidaan merkata kertaluonteinen avoin huolto. Avoimelle huollolle merkitään käyttötuntimäärä, kilometrimäärä tai päivämäärä, jonka mukaan huoltomuistutkset muodostuvat.

Huolto- ja katsastusmuistutukset

Kullekin kalustoyksikölle voidaan määrittää yksi tai useampi huolto- ja katsastusmuistutusten vastaanottaja. Ilmoitukset voidaan määrittää saapuvaksi sähköpostilla, tekstiviestillä tai molemmilla, kunkin käyttäjän valinnan mukaan. Lisäksi muistutukset näkyvät verkkopalvelun Kalustoluettelonäkymässä. Huoltomuistutukset perustuvat huolto-ohjelmiin sekä avoimiin huoltoihin, katsastusmuistutukset perustuvat kullekin ajoneuvolle manuaalisesti merkattuun seuraavaan katsastuspäivään.

Ota yhteyttä

Kihon palveluita käyttää jo yli 1000 yritystä. Jätä yhteystietosi niin asiantuntijamme ottaa sinuunkin yhteyttä!pencilmagic-wandenvelopecar linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram