Huolto- ja katsastusmuistutukset

Huolto-ohjelmat

Huolto-ohjelmat mahdollistavat helpon ja automaattisen tavan huoltojen hallintaan. Kullekin huolto-ohjelmalle voidaan määrittää matka- tai käyttöaika- tai aikaväli, jonka jälkeen huolto on ajankohtainen. Kukin huolto-ohjelma voidaan kohdistaa useille kalustoyksiköille, eli ajoneuvoille ja koneille, jolloin suurenkin kaluston huoltojen ylläpito on vaivatonta.

Avoimet huollot

Huolto-ohjelmien mukaisten huoltojen lisäksi kalustoyksikölle voidaan merkata kertaluonteinen avoin huolto. Avoimelle huollolle merkitään käyttötuntimäärä, kilometrimäärä tai päivämäärä, jonka mukaan huoltomuistutkset muodostuvat.

Huolto- ja katsastusmuistutukset

Kullekin kalustoyksikölle voidaan määrittää yksi tai useampi huolto- ja katsastusmuistutusten vastaanottaja. Ilmoitukset voidaan määrittää saapuvaksi sähköpostilla, tekstiviestillä tai molemmilla, kunkin käyttäjän valinnan mukaan. Lisäksi muistutukset näkyvät verkkopalvelun Kalustoluettelonäkymässä. Huoltomuistutukset perustuvat huolto-ohjelmiin sekä avoimiin huoltoihin, katsastusmuistutukset perustuvat kullekin ajoneuvolle manuaalisesti merkattuun seuraavaan katsastuspäivään.

Ota yhteyttä

Kihon palveluita käyttää jo yli 1500 yritystä. Jätä yhteystietosi niin asiantuntijamme ottaa sinuunkin yhteyttä!linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram