Kiho gps-paikannin paikannus seurantalaite autoon

Asenna autoosi GPS-paikannin ja tehosta liiketoimintaasi

Kiho gps paikannin paikannus seurantalaite autoon

Paikannuslaitteesta saadaan automatisoidun ajopäiväkirjan lisäksi liuta muitakin merkittäviä hyötyjä. Autoon asennettavan GPS-paikantimen avulla pystytään telematiikkaa hyödyntämään työn reaaliaikaisessa seurannassa ja raportoinnissa.

Sähköinen ajopäiväkirja toteutetaan paikannuslaitteen kautta. Kiho Ajopäiväkirja -palvelu perustuu vaivatta asennettavalle, pienelle GPS-paikantimelle. Ajopäiväkirjassa ilmoitettavat tiedot on säädetty lailla, ja niistä on tarvittaessa pystyttävä esittämään raportti.

Kihon avulla ajopäiväkirja kaikkine vaatimuksineen saadaan hoidettua yksinkertaisesti ja varmasti. Se on kuitenkin vain yksi etu, joka auton GPS-seurannasta voidaan ottaa irti. Kiho Telematiikka -palvelu kerää reaaliaikaisesti tietoja, joita voidaan hyödyntää kokonaisvaltaisesti yritystoiminnan kehittämisessä, tehostamisessa ja ohjaamisessa. Tiedot saadaan näkyviin suoraan mobiilisti käytettävään livekarttaan. Kartasta nähdään esimerkiksi ajoneuvojen sijainti ja ajoraportit, käyttöasteet, kulutukset ja tyhjäkäyntiasteet.

Kihon Telematiikka-palvelu on ohjelmistotasolla Ajopäiväkirjaa laajempi eli siihen voidaan liittää monipuolisempia seurantalaitteita. Laitteesta riippuen voidaan esimerkiksi digitaalinen ajopiirturi lukea etänä (.DDD-tiedostot) sekä ilmoittaa kuljettaja-, lämpötila- ja rengaspainetiedot. Paikannuslaite yhdistettynä Telematiikka-palveluun mahdollistaa kattavammat mahdollisuudet käyttää dataa ja hyödyntää sitä raportoinnissa.

Telematiikka on Kihon ytimessä

Paikannus on Kihon yritystoiminnan alkujuuri. Ensimmäiset askeleensa Kiho otti nimenomaan telematiikkabisneksessä. Autojen GPS-seuranta perustuu edelleen samoihin toiminnallisuuksiin kuin vuonna 2005 tehdyssä ensimmäisessä versiossa. Se mikä vuosien varrella on muuttunut, on käyttökokemus. Käyttöliittymä on nykyään huomattavasti käyttäjäystävällisempi kuin vielä muutama vuosi sitten. Syy on tietenkin mobiilissa. Kihon järjestelmän uusin 3.0-versio on tehty ensisijaisesti mobiilikäytön vaatimuksia silmällä pitäen. Mobiili on ykkösasia, sillä järjestelmää käytetään 70 prosenttisesti puhelimen tai tabletin kautta. Järjestelmään kytkettyjä laitteita on nyt liikenteessä noin 6000 – määrä tuplaantui vuonna 2017. Kuluvana ja tulevina vuosina määrä tulee kasvamaan entisestään, sillä mobiili GPS-seuranta on nykyajan vaatimus.

Pelkkä telematiikkalaite ei enää riitä nykypäivänä. Telematiikan on toimittava saumattomasti yhdessä työajanseurannan ja toiminnanohjauksen kanssa. Vain siten paikannuksen kaikki hyödyt voidaan saavuttaa. Tämä peruslähtökohta ohjaa Kihon tuotteiden ja järjestelmän kehitystyötä.

Kiho on suomalaisen telematiikkabisneksen kehityksen kärjessä. Ottamalla Kihon käyttöön varmistat yrityksesi tehokkaan toiminnan myös tulevaisuudessa. Soita Teemulle, niin katsotaan yhdessä yrityksellesi sopivat Kiho-tuotteet:

Teemu Toivanen, Myyntijohtaja
0500 388 882
teemu@kiho.fi

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Open chat
1
Laita viestiä!
Hei!
Laita viestiä, vastaamme myös WhatsApp:illa!
Powered by