Kirjaudu

Full stack-koodari

Harjoittelijoita meillä piisaa, mutta kokeneita kehäkettuja ei ole koskaan liikaa. Jos osaamisesi on Full stack tasoa ja taitoa riittää niin, että heikommilta alkaa kieliä luetellessa loppua happi, olet oikea tyyppi meille! Käytämme uusimpia teknologioita ja sinun tuleekin olla valmis astumaan ajoittain oman mukavuusalueen ulkopuolelle. Tarjoamme vapauden tehdä työtä just sillä tavalla, kuin sinulle sopii, vaikka sitten ylösalaisin joogaamalla, mutta myös vastuun siitä, että valmista tulee annettujen raamien sisällä.

No miksi hakea?

Emme ole tutkintojen perään, mutta kokemus on kova sana. Enemmän merkitsee palava halu oppia uutta sekä intohimo koodaamista kohtaan. Ajattelet binääreissä ja saat kiksejä tiimityöstä. Haluat olla osa muutosta ja uusia innovaatioita.

Sen lisäksi, että tarjoamme haasteita, olemme nopeasti kasvava yritys, joka tähtää korkealle. Arvoihimme kuuluvat vastuullisuus, ammatillisuus sekä yhdessä tekeminen ja haluamme aidosti tarjota työntekijöillemme mahdollisuuden olla mukana kehittämässä yritystämme. 

Tarjoamme työyhteisön, jossa jokainen persoona on tärkeä. Pelaamme torstaisin yhdessä sählyä, siis kynäriä, koska kaikki ovat kotona, jos et uskalla heti mukaan, on meillä myös liikunta- ja kulttuurisetelit (joita voit haaveilla käyttäväsi, koska edelleen kaikki ovat kotona). Vahingon sattuessa laaja sairaskuluvakuutuksemme takaa että et joudu olemaan kauaa erossa mahtavista uusista työkavereista.

Kerro meille miksi juuri sinä olisit juuri se oikea Kiholle! Jos haluat tehdä lähtemättömän vaikutuksen, lähetä meille pala koodiasi. 

Ole nopea, koska paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Yhteydenotot sähköpostilla osoitteeseen rekry@kiho.fi

Ota yhteyttä

Kihon palveluita käyttää jo yli 1000 yritystä. Jätä yhteystietosi niin asiantuntijamme ottaa sinuunkin yhteyttä!pencilmagic-wandenvelopecar linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram