Kirjaudu

Esittelyssä KihoCrew: Johanna “fit & fab” Kraft edustaa Kihoa konttorilla ja kisalavoilla

Meillä on tekemisen meininki ja parhaat palvelut, nyt haluamme nostaa esiin timanttista tiimiämme. Ensimmäisenä vuoron saa projektipäällikkömme Johanna Kraft, joka edustaa Kihoa työnsä ulkopuolella myös bikineissä. Nimittäin valokeilassa fitnesskisojen lavoilla. 

Johanna löysi tiensä kiinteistömaailmasta Kiholle vasta kevättalvella, mutta on jo vakuuttunut siitä että kohdalle osui varsinainen lottovoitto.

“En ollut ikinä kuvitellutkaan, että tällaista työpaikkaa olisi oikeasti olemassa. Korulauseet maailman parhaista työpaikoista on kuultu tuhanteen kertaan, mutta meillä se oikeasti on totta. Työntekijöiden hyvinvoinnista huolehtiminen on täällä sisäänkirjoitettu kaikkeen, ei vaan sitä siloteltua julkisuuskuvaa”, hän kertoo. 

Kiho on tekijöidensä näköinen ja yrityskulttuuriin kuuluu vahvasti vapaus olla oma itsensä. Kööriimme kuuluukin monenlaista menijää, ja se on Johannasta rikkaus. 

“Meillä on kyllä mielettömiä tyyppejä töissä ja on ollut huippua huomata, että kaikkien kanssa löytyy jutunjuurta, työasioista ja niiden ulkopuolelta. Lisäksi kaikilla on vahva palo ja draivi viedä Kihoa eteenpäin. Hommia tehdään itsevarmasti, muttei ylimielisesti ja nöyrästi, muttei nöyristellen.”  

Työtä asiakkaan ehdoilla ja häntä varten

Kiholla työntekijöistä pidetään huolta, ja osana käyttöönottotiimiä Johanna puolestaan pitää huolta Kihon asiakkaista. Ja se jos joku on hänelle kunnia-asia. Projektipäällikkönä hän perehdyttää asiakkaat henkilökohtaisissa käyttöönottokoulutuksissa ja varmistaa, että asiakkaat pääsevät täyteen vauhtiin Kihon käytössä. Hän tekee taustatyöt Kihon toimintaympäristössä asiakkaiden tarpeiden mukaan ja perehdyttää sen käyttöön henkilökohtaisissa käyttöönottokoulutuksissa. 

“Minun tehtäväni on varmistaa, että palvelumme tuottavat asiakkaalle täyden potentiaalin. Teen työtäni aina asiakkaan ehdoilla ja häntä varten. Tässä hommassa jokainen päivä on aidosti erilainen ja työt sujuvat, kun perustat on kunnossa: suunnitelmallisesti edetään kohti tavoitteita ja muistetaan pysähtyä peilaamaan sitä, mitä on jo tehty”. 

"Sole kun tehköö vaan"

Sama järjestelmällisyys näkyy myös Johannan vapaa-ajalla. Intohimoisena fitnessurheilijana hänelle on itsestäänselvää, että menestys vaatii tahtoa ja määrätietoista työtä. Morsiusdieetistä alkanut kuntosaliharrastus vei puolivahingossa kilpalavoille vuonna 2012 ja ensi viikonloppuna kunniaa haetaan Kihon kisaverkkareissa Turun Fitness Classicista

“Tahdolla ja halulla loppuun asti! Sillä motolla on menty ja mennään tästäkin eteenpäin. Kisoihin valmistautuminen vaatii paljon mutta kaloreiden laskemisen ja aamulenkit ennen kukonlaulua jaksaa, kun peilistä näkee konkreettisen tuloksen. Nyt sieltä tuijottaa nainen kovimmassa kisakunnossa koskaan. Voin siis luvata, että menestystä tulee, mutta en sitä miten paljon”, hän nauraa. 

Kävi kisassa miten tahansa varmaa on se, että konttorilla juodaan juhlakahvit joka tapauksessa. Pullan kera, tietenkin, sillä kisakauden kurinalaisuus saa kesäksi jäädä.  Seuraavaksi tavoitellaan sitten EM -kisapaikkaa, mutta sitä ennen on hyvä höllätä hetki. 

“Sinä olet parasta mitä sinulla on, toiseksi parasta on kaikki muu. Itsestä huolehtiminen on elämänohjeeni, ja joskus se tarkoittaa esimerkiksi sitä että syö töhnäpullaa dinneriksi tai lähtee mökille mököttämään viikoksi”, hän summaa. 

Täältä voit lukea lisää siitä, millaista meillä on olla töissä. Katsasta samalla avoimet työpaikkamme ja heitä meitä hakemuksella!

Ota yhteyttä

Kihon palveluita käyttää jo yli 1000 yritystä. Jätä yhteystietosi niin asiantuntijamme ottaa sinuunkin yhteyttä!pencilmagic-wandenvelopecar linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram