Digipiirturin etäluku

Säästä työaikaa - anna Kihon hoitaa piirtureiden luku automaattisesti

Digipiirturin Etäluenta -palvelussa piirtureiden aineisto puretaan automaattisesti tausta-ajona tarpeen mukaan, eikä se vaadi toimenpiteitä kuljettajalta tai hallinnolta. Mahdollisten viranomaiskyselyjen aineistot toimitetaan suoraan asianomaiselle viranomaiselle. Lain vaatima DDD-tiedostoaineisto tallennetaan varmennettuna Kihon palvelimelle. Erikseen sovittaessa aineisto voidaan toimittaa myös muihin järjestelmiin, kuten IDHA:an (https://www.idha.com/en/)

Säästä jopa 2 päivää työaikaa vuodessa per ajoneuvo

Tietojen lataus piirturista kestää perinteisellä menetelmällä 10-180 minuuttia kerrallaan ja toimenpide on tehtävä 2 kuukauden välein. Lisäksi kuljettajakortit on ladattava joka kuukausi. Digipiirturin Etälataus -palvelulla voit säästää tehokasta työaikaa jopa 2 päivää vuodessa per ajoneuvo.

Vältä sanktiot

Jos lataukset ovat jääneet tekemättä ja muisti on täynnä tarkistusratsiassa, on seuraamuksena sakkorangaistus.

Digipiirturin Etäluku -palvelun tuottavat yhteistyössä Kiho ja Piirla. Palvelu käyttää Kihon tiedonsiirtolaitteita ja -yhteyksiä ja edellyttää näin Kiho Kalustonhallinta -palvelun käyttöä.

Ota yhteyttä

Kihon palveluita käyttää jo yli 1500 yritystä. Jätä yhteystietosi niin asiantuntijamme ottaa sinuunkin yhteyttä!linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram