Asiakaspalvelun supersankari, oletko valmis vetämään yllesi KihoCrew -viitan?

Meillä asiakas on aina ykkönen, ja etsimmekin asiakaspalvelutiimiimme kahta uutta arjen supersankaria, joille odotukset ylittävän asiakaskokemuksen rakentaminen on sydämen asia. 

Asiakaspalvelun supersankarina työskentelet asiakaspalvelutiimin jäsenenä ja palvelet Kihon asiakkaita monikanavaisessa ympäristössä, alusta loppuun reippaalla asenteella. Olet vastuussa siitä, että asiakas saa ongelmaansa ratkaisun mahdollisimman nopeasti. Toimit avainasemassa positiivisen asiakaskokemuksen rakentamisessa ja kehität yhdessä tiimisi kanssa asiakaspalvelun palveluprosesseja. Kihon asiakaspalvelijan tärkeimpiä tavoitteita ovat asiakastyytyväisyydestä huolehtiminen sekä pitkäaikaisten asiakassuhteiden ylläpitäminen.

Ketä etsimme?

Emme tuijota tutkintotodistusta, vaan olet etsimämme tyyppi, jos: 

  • sinulta löytyy asiakaspalveluasennetta ja aitoa paloa toimia asiakkaan neuvonantajana.
  • tietotekniset taitosi ovat terässä
  • toimit luontevasti nopeatempoisissa ympäristössä ja muuttuvissa tilanteissa 
  • langat pysyvät käsissäsi ja ongelmien ratkominen on toinen luontosi
  • nautit tiimityöstä ja sinulla on hyvät viestintätaidot

Meillä työskentelet pääosin suomeksi, mutta pärjäät tilanteen niin vaatiessa myös englanniksi. 

Bonuspisteitä saat, jos:

  • sinulla on aiempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä.
  • et pelkää teknisiä asioita ja niiden opettelua.
  • työskentelet tarvittaessa myös toisella kotimaisella, på svenska. 

Homma hanskassa? Hienoa!

Me puolestaan tarjoamme sinulle vakituisen, kokoaikaisen pestin kannustavan asiakaspalvelutiimin kanssa, mielenkiintoisten asiakkuuksien ja toimialojen parissa. Tarjoamme sinulle hyvät työkalut työsi tekemiseen sekä juuri sinulle räätälöidyn perehdytyksen työtehtävään.

Töissä meillä ei tarvitse asua eikä henkilökunnan jatkuvasti joustaa. Meille on se ja sama, teetkö työsi kalsarit jalassa kotisohvalla ja halutessasi saat toki työpisteen toimistollekin. Niitä löytyy tällä hetkellä Kuopiosta, jossa muu tukitiimi majailee, Tampereelta ja Jyväskylästä. Tarjoamme vapauden tehdä työtä justiinsa niin kuin sinulle sopii, mutta odotamme myös että valmista tulee annettujen raamien sisällä. Säännöllinen työaikasi on 8-16. Palkkaakin tästä lystistä maksetaan, sovitaan se sitten kokemuksesi ja osaamisesi perusteella kohdilleen. Aloituspalkka asettuu 2300-2800 euron välille, ja lisäksi sinun on mahdollisuus kerryttää lisäansioita provisiona. 

Pakettiin kuuluvat myös kulttuuri- ja liikuntaetu, mahdollisuus työsuhdepyörään sekä laaja sairaskuluvakuutus. Sokerina pohjalla planeetan parhaat työkaverit ja ihan kihona työajalla tapahtuvia aktiviteetteja!

Pidämme kunnia-asiana sitä, että jokainen saa olla aidosti oma itsensä ja meillä ihmisen on aidosti hyvä olla töissä. Eikä vain omasta mielestämme vaan ihan tutkitusti! Toissa vuonna saimme Great Place to Work -sertifikaatin, ja viime keväänä GPTW -yrityskulttuuritutkimus nosti meidät suoraan Suomen Parhaiden työpaikkojen joukkoon, sarjassamme sijalle 7. Täältä voit lukea miten olemme rakentaneet yhtä Suomen parhaista työpaikoista ja täältä löydät lisätietoa meistä. 

Että eikun hakemus ja CV osoitteeseen rekry(at)kiho.fi viimeistään 7.5.2022. 

PSST: Työt odottavat jo tekijäänsä ja toivommekin että voit aloittaa pestissä mahdollisimman pian. Haastattelemme jo haun aikana, joten kannattaa olla nopea! 

Jäikö jokin askarruttamaan? Lisätietoja antaa asiakaspalvelun esihenkilö Niina Valtonen (niina(at)kiho.fi / 050 569 8633) 3.5.2022  klo 9-11 ja 5.5.2022 klo 12-14. Ilmoitamme kaikille hakijoille, kun rekrytointiprosessi on saatu kokonaisuudessaan päätökseen. 

Kiho Oy

Kiho Oy on teknologiayritys, jonka palveluiden avulla liikkuvaa työtä tekevät yritykset voivat digitalisoida työnohjausta, laskutusta ja ajoneuvojen hallintaa. Kihon tarjoamat SaaS-palvelut auttavat yrityksiä tekemään kenttätyötä tehokkaammin ja hallitsemaan ajoneuvoja sekä muuta kalustoa helpommin. Palvelut muodostuvat kahdesta kokonaisuudesta, Kiho Työ ja Kiho Kalusto. Palvelut toimivat saumattomasti yhteen samassa verkkopalvelussa sekä mobiilisovelluksessa. 

Vuonna 2022 Kiho Oy on reilun neljänkymmenen työntekijän kovaa vauhtia kansainvälistyvä yritys. Kiho Oy palvelee jo yli tuhatta asiakasyritystä kotimaassa ja seuraavana on vuorossa maailman valloitus. Kiho Oy on pääosin henkilökunnan omistama yritys ja se näkyy yrityksen organisaatiokulttuurissa. Kiholla tekeminen otetaan tosissaan, mutta ei liian vakavasti. Organisaatiokulttuuriin kuuluu, että  jokainen saa olla aidosti oma itsensä. Kiholaisille tärkeintä on olla tekijöiden puolella ja rakentaa teknologian avulla maailmaa, jossa tekeminen on mahdollista myös tulevaisuudessa.

Ota yhteyttä

Kihon palveluita käyttää jo yli 1000 yritystä. Jätä yhteystietosi niin asiantuntijamme ottaa sinuunkin yhteyttä!linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram