Ajoreitin optimointi vähentää turhaa ajoa RTK-Palvelulla

Lähes kaikkiin RTK-Palvelun ajoneuvoihin ja työkoneisiin on asennettu Kiho-paikanninlaitteet. Laitteita käytetään koko kaluston reaaliaikaiseen seurantaan. “KIHOn avulla olemme säästäneet merkittävästi esim. polttoainekustannuksissa" - kehityspäällikkö Riku Innala RTK-Palvelusta.

Lähes kaikkiin RTK-Palvelun ajoneuvoihin ja työkoneisiin on asennettu Kiho-paikanninlaitteet. Laitteita käytetään koko kaluston reaaliaikaiseen seurantaan. “KIHOn avulla olemme säästäneet merkittävästi esim. polttoainekustannuksissa” – kehityspäällikkö Riku Innala, RTK-Palvelu.

Ajoreitin optimointi ja työajan tehokas seuranta ovat vain pari esimerkkiä Kihon telematiikkalaitteiston RTK-Palvelulle tuomista hyödyistä. RTK-Palvelu Oy on Suomen johtavia kiinteistöpalvelualan yrityksiä. Se työllistää maanlaajuisesti noin 3500 kiinteistöhuollon ja siivouksen ammattilaista. Yritys tarjoaa siivous-, kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. RTK-Palvelun valikoimaan kuuluvat keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut.

RTK-Palvelun käyttämät Kihon palvelut:

Monenlaista käyttöä ja monipuolista raportointia

Lähes kaikkiin RTK-Palvelun ajoneuvoihin ja työkoneisiin on asennettu Kiho-paikanninlaitteet. Laitteita käytetään koko kaluston reaaliaikaiseen seurantaan mobiiliyhteensopivalla käyttöjärjestelmällä. Paikanninlaitteiden rekisteröimän tiedon pohjalta tapahtuu myös ajoreitin optimointi, CO2 -päästöjen raportointi, hiekoitus- ja aurausraportointi sekä ajopäiväkirjojen sähköinen arkistointi. Tähän mennessä on kerätty jo miljoonan kilometrin ajotiedot. Tiedot koostetaan myös pitkän aikavälin tilastoiksi yritysjohdon käyttöön.

Ajoreitin optimointi tehokkaasti telematiikan avulla

RTK-Palvelun kalusto on monipuolista. Yrityksellä on paljon erilaisia kiinteistöhuoltotraktoreita, imulakaisukoneita sekä lava-, paketti-, jäte- ja henkilöautoja. Projektin puitteissa Mastercom suoritti ajoneuvokaluston asennukset kaikkiin erityyppisiin ajoneuvoihin.

KIHOn avulla olemme säästäneet merkittävästi esim. polttoainekustannuksissa” kertoo kehityspäällikkö Riku Innala RTK-Palvelusta. “Kaluston liikkeitä on helppo hallita. Turha ajo on vähentynyt merkittävästi, työajan seuranta on helpompaa ja väärinkäytöksiä ei pääse sattumaan. Lisäksi pysymme paremmin kartalla kaikkien alihankkijoidemme toimista.

www.rtkpalvelu.fi

Tags:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Open chat
1
Laita viestiä!
Hei!
Laita viestiä, vastaamme myös WhatsApp:illa!
Powered by